Bryllupsgave  – underholdning med bugtaler masker

Bugtaler maske underholdning er en sjov bryllupsgave til både gratulanterne og gæsterne – dert er super sjovt og noget er vil tales længe om under og efter dagen.

Jeg har over 20 års erfaring med bugtaler maske underholdning og ved lige hvad der skal til for at give jer en helt unik oplevelse. – Så mange års erfaring er jeres garanti for et godt show so bryllupsgave – underholdning.

Ny kvinde maske

Mande maske

Adam kan også imitere Kim Larsen

Adam kan også imitere Elvis læs mere her

Jeg tilbyder også underholdning med magi, hvor showet også vil have gratulanten i fokus og kan skrives ud fra stikord. Der er tankelæsning, psykologisk manipulation og mere visuelle manipulationer.

Det var simpelthen så god underholdning til min 50 års fødselsdag , først 15 min mental magi som ingen havde forklaringer på og bagefter fik jeg en maske på til stor fornøjelse for alle.

Ib Jørgensen

Jeg havde set Adam optræde før og valgte at booke ham til min onkels 50 års fødselsdag, hvor vi sendte lidt stikord til Adam om ham. Trylleriet var som altid helt i top og bugtaler maske showet var så sjovt og tog udgangspunkt i vores stikord

Bodil og Gert

Bugtaler masker og magisk underholdning kombi

Vi havde besøg af Adam med maske show til vores sølvbryllup og det var så morsomt og så godt for både vores gæster og os selv

Grete og Hans Andersen

Adam var ude til min polterabend og optræde med trylleri og så blev jeg ellers grillet med en maske på – tak for en magisk og meget morsom optræden!

Lars Andersen

Bugtalermaske indslaget vare fra 15-45 min og kan kombineres med andre ting –  jeg optræder med – så kig lidt rundt på min hjemmeside eller kontakt mig her under for info eller for, at booke mig til jeres event.

Vejledende priser for et sjovt indslag til jeres selskab er  fra 3000 kr- 4500 kr – afhængigt af varighed og hvor i landet det er

Kontakt her for en uforpligtigende forespørgsel

Adam svarer altid meget hurtigt på henvendelser

Mobil: 50 92 83 42

Mail: adam.aldridge.kontakt@gmail.com