Bugtaler maske underholdning

En eller to af gæsterne får en maske på og der laves sjov ud fra stikord eller input fra dem  – der hyre underholdningen. Til brylluppet eller fødselsdagen er det gratulanten, som får en maske på og der laves gas og taler ud fra personen/personernes interesser og ligende – det er super sjov underholdning, at se gæster blive levende dukker.

Nogen gange kan det være svært for gratulanten at holde masken…

Og andre gange kan det være svært for bugtaleren at holde masken!!!

Bodil og Leif var meget begejstret for indslaget til deres sølvbryllup – de ville gerne dele deres billeder og valgte, at booke mig til et andet sølvbryllup –  for at få mulighed for, at se det fra en anden vinkel.

Bugtaler masker og syngende telegram – 

Mange benytter sig af muligheden for et bugtaler maske indslag skrevet udfra stikord om gratulanterne efterfulgt af at fx manden synger en sang til konen – med maske på og der bug-synges.

Et lille klip fra Bodil og Leifs sølvbryllup – skrevet udfra stikord .

22 års erfaring med masker og gratulanter som levende bugtaler dukker – sammen med syngende telegram.

Jeg den eneste her hjemme der laver masker, syngende telegram – og imitationer. Så det er en helt unik oplevelse – og noget som jeres gæster aldrig før har set.

Og 20 års erfaring med bugtaler masker som en overraskende del af mine trylleshows – så mange års erfaring er jeres garanti for et godt show.

Bugtalermasker til forskellige lejligheder

Bugtaler maske til fødselsdag

Et show med en bugtaler, der laver show med en maske på gratulanten til en fødselsdag – er super sjov og personlig underholdning. Der skrives sjove ting ud fra stikord om gratulanten, der kan også synges en sang eller ligende –  kun fantasien sætter grænser, for hvad der kan skrives ind i talen/samtalen.

Bugtaler masker til brylluper

Et humoristisk indslag med bugtaler masker på bryllups parret, er super sjovt for både parret og deres gæster – også her laves indslaget ud fra stikord om parret.

Bugtaler maske indslag til firmafesten

Mange firmaer booker en bugtaler maske til deres firmafest – simpelthen fordi det er underholdning der er svært at toppe. Da både ansatte eller Cheffen kan blive grillet på scenen.

Bugtaler maske og magisk indslag

Mange hyre en kombi – fx 20 min magisk underholdning som slutter af med, at der kommer en eller to op på scenen og får bugtaler masker på og samlet vare det hele 35-45 min

Til vores firmafest havde vi hyret psykologisk underholdning med Adam og bugtalermasker på cheferne til sidst – det var helt kanon underholdning for os alle.

Grete og Erik Hansen

Jeg vil blot sige mange tak for sidst! Din optræden til mine forældres sølvbryllup, var en stor succes og et tilbagevendende samtaleemne både resten af aftenen og dagen derpå.

Troels

Adam var ude til min polterabend og optræde med trylleri og så blev jeg ellers grillet med en maske på – tak for en magisk og meget morsom optræden! 

Lars Andersen

Mange tak for din optræden til vores sølvbryllup

Adam havde brugt vores stikord godt – kunne godt høre han er komiker , var vildt godt det hele, ikke mindst afslutningen hvor min mand med bugtaler maske på sang kvinde min for mig – så smukt!! Og Adams imitation acapella af Kim larSen var meget imponerende

Theiss

Vi takker mange gange for både trylleshow og overraskelsen til sidst, hvor min mand og jeg fik masker på, det var meget morsomt for både gæster og os.

Grete og Jørgen Hansen

Vejledende priser fra 2200 – 5500 kr – afhængigt af varighed og hvor i landet det er

Mande maske

Ny kvinde maske

Kunder der har fået god underholdning herfra

Book Adam til jeres fest

kunne  i tænke jer et indslag med Adam som bagtaler til jeres fest?