Mentalunderholdning og bugtaler underholdning med entertainer Adam Aldridge

Adam er en meget dygtig bugtaler der tilbyder underholdning med bugtaler masker på gratulanterne. Han er også en af landets mest benyttede som mentalunderholder hvor publikum både more sig og bliver dybt imponeret. Han er også sanger og tilbyder sang underholdning med et bredt udvalg af sange og genrer.

Bugtaler masker

En eller 2 masker

Bugtaler maske shows laves udefra stikord om gratulanterne og vare fra 15-25 min.

Manipulation serveret på en morsom måde

Showet kan laves udefra stikord til jeres fest og kan vare fra 15-45 min

Sanger til fest

Sanger og imitator

Adam optræder blandt andet som Elvis imitator og som sanger generalt

Klip fra bugtaler masker

Klip fra psykologisk underholdning

Elvis imitation

Udtalelser

Adam, han kan lave Mental magi og jeg må bare sige at han fik ALLE med! Han er en lidt alsidig kunstner, i hvert fald ikke noget jeg har set før, og det var virkelig virkelig godt. Hans optræden varede i 30-40 minutter, og han havde alle opslugt gennem hele “showet”. Det var fantastisk godt, og genial underholdning, hvis du spørger mig.”.

Lea Kessler

“Adam havde brugt vores stikord godt – kunne godt høre han er komiker , var vildt godt det hele, ikke mindst afslutningen hvor min mand med bugtaler maske på sang kvinde min for mig – så smukt!! Og Adams imitation acapella af Kim larSen var meget imponerende”

Theiss Friss

Kunder der har fået god underholdning herfra

Book Adam til jeres fest

Om i kunne tænke jer et indslag med Adam som: Komiker – tryllekunstner – sanger/imtator eller som konferencier eller med lidt af hvert