Stand up kan passe til mange arrangementer alt lige fra: fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, afslutningsfester til firmafester og events.

Her varmer jeg publikum op  – lige inden dette års vinder af Dm i stand up Simon Væver

Stand up er for folk i alle aldre og Adam kan skrive udfra stikord og emner til enhver forsamling. Stand uppen er for det meste udfra hverdags situationer og refferencer som alle kender. Der er meget fokus på hvilken alder og forsamling der optrædes for.

Adam laver også bugtaler maske underholdning skrevet specielt til lejligheden udfra stikord om chefen eller gratulanterne

Bugtaler maske showet passer til alle typer fester:brylluppert, firmafesten, fødselsdagen eller konfirmationen. Showet super morsomt og er nok det sjoveste man kan opleve. Bugtaler indslaget kan kombineres med stand up og magi

Et blandet show med mentaunderholdning og stand up til Lea Keslers 30 års fødselsdag

Eller hvad med et lille underholdende og musikalsk genhør med Elvis sange

Adam var med i showet “De nyeste nye” i 2012. Og i 2013-2014 varmede han op for Conrad Molden (Danglish) på engelsk. Samme år var han også opvarmer på engelsk for en kinesisk komiker.
Han fik en 3. plads til de indledende runder til DM i stand up 2015.
Han var opvarmer for Geo og Carsten Eskelund til Comedy Zoo touren 2016. Har varmet op for Sebastian Dorset i 2016.
Han er jævnligt at finde rundt til diverse open mikes og klub aftner hvor han tester jokes af.

Adam er Kendt som en af landets bedste imitatorer – fx imitationer af Kim Larsen, Jørgen Leth, Elvis, Johnny Cash, Erik Clausen, Flemming Bamse, Donald Trump, John Mogensen og mange flere som lyder næsten 100 procent som originalen.

Kontakt for en uforpligtigende forespørgsel på mobil: 50 92 83 42 eller klik ind på kontakt siden: