Magisk entertainer til fest

Adams trylleshow er meget imponerende trylleri som enten kan foregå close up rundt blandt gæsterne eller som et fælles stand up/scene show for et publikum på op til maks 600 tilskuer

klip fra Mental underholdning til Lea Kesslers fødselsdagfest i September 2018

Adam, han kan lave Mental magi og jeg må bare sige at han fik ALLE med! Han er en lidt alsidig kunstner, i hvert fald ikke noget jeg har set før, og det var virkelig virkelig godt. Hans optræden varede i 30-40 minutter, og han havde alle opslugt gennem hele “showet”. Det var fantastisk godt, og genial underholdning, hvis du spørger mig. Man havde egentlig ikke rigtig lyst til at slippe ham fri, da han var færdig, bare et enkelt lille nummer, ville der næsten endeløst være plads til.

Lea Hvidt Kessler

klip med psykologisk stunt hvor den ene berøres, men begge kan føle det

“Vi var meget skeptiske men det må jeg sige sikke et imponerende og varieret show – sluttede af med at jeg skulle tænke på noget der var sket i løbet af dagen inden han kom og min mand skulle tænke på en kendt person og uden nogen dikkedarer fortalte han os det!  publikum og vi var målløse !!!

Og næsten alle ville have et visitkort – Han får 10 stjerner herfra” 

Linda og Kurts guldbryllup 25/10 2019

Anmeldelser fra Eventzonen

klip med psykologisk underholdning på TV

Om du er fra fyn Jylland eller sjælland så er det muligt at hyre tryllekunstner Adam til jeres fest. Adam har 20 års erfaring med at optræde med psykologisk underholdning og trylleri for voksne.

Trylleshowet kan bookes til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, julefrokoster og andre events hvor et magisk og morsomt indslag vil passe ind.

“Vi har hyret Adam et par gange som close up tryllekunstner på  vores diskoteker

–  og vores gæster er meget begejstret for hans magi!”

Nunchi og AYA – diskoteker i Odense

Trylleshowet kan kombineres med bugtaler maske underholdning som afslutning – og kan være med 1 eller 2 masker på gratulanterne. Bugtaler maske indslaget kan være ud fra stikord om gratulanterne.

Referencer

Herunder er et udvalg af folk der har fået glæde af et psykologisk show eller foredrag

Book Adam til jeres fest

Indslag med Adam som:  tryllekunstner