Book et trylleshow til jeres event

Adams trylelshow er meget imponerende trylleri som enten kan foregå close up rundt blandt gæsterne eller som et fælles stand up/scene show for et publikum på op til maks 600 tilskuer

Om du er fra fyn Jylland eller sjælland så er det muligt at hyre tryllekunstner Adam til jeres fest. Adam har 20 års erfaring med at optræde med psykologisk underholdning og trylleri for voksne.

Se lidt blandede trailer klips fra trylleshow
Klip fra mental underholdning

Trylleshowet kan bookes til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, julefrokoster og andre events hvor et magisk og morsomt indslag vil passe ind.

Trylleshowet kan kombineres med bugtaler maske underholdning som afslutning – og kan være med 1 eller 2 masker på gratulanterne. Bugtaler maske indslaget kan være ud fra stikord om gratulanterne.

Læs mere om bugtaler maske underholdning

Til konfirmation, bryllup eller fødselsdag kunne det kombineres med musikalsk underholdning. Adam er god til at imitere rigtig mange – f Kim Larsen til et bryllup hvor manden slutter af med at synge kvinde min til sin kone( det er meget brugt og et stort hit da Adam kan lyde stort set som Kim larsen), eller en sang med Elvis , kald det kærlighed med Lars lillholdt osv

Hør Adam synge som Elvis

Kontakt her for en uforpligtigende forespørgsel

Adam svarer altid meget hurtigt på henvendelser

Mobil: 50 92 83 42