UNDERHOLDNING TIL 50 ÅRS FØDSELSDAG

Jeg kan bookes som underholdning til 50 års fødselsdag hvor jeg kan tilbyde bugtaler maske underholdning med en eller 2 masker

Bugtaler showet vil tage udgangpunkt i fødselaren og skrives udfra stikord. Det er super sjov underholdning som vil få alle til at more sig – både gæster og gratulanten.

22 års erfaring med masker og levende bugtaler dukker – sammen med syngende telegram ( har siden sanger til fest .dk)

Var og er den eneste herhjemme der laver masker, syngende telegram – og imitationer – jeg har heller ikke hørt om nogen der laver den kombi i udlandet –  så det er en helt unik oplevelse – og noget som jeres gæster aldrig før har set.

Og 20 års erfaring med bugtaler masker som en overraskende del af mine trylleshows – så mange års erfaring er jeres garanti for et godt show.

Ny kvinde maske

Mande maske

Jeg tilbyder også underholdning til 50 års fødselsdag med magi hvor showet også vil have gratulanten i fokus og kan skrives udfra stikord som jeg modtager. Der er tankelæsning,psykologisk manipulation og mere visuelle manipulationer.

Det var simpelthen så god underholdning til min 50 års fødselsdag , først 15 min mental magi som ingen havde forklaringer på og bagefter fik jeg en maske på til stor fornøjelse for alle.

Ib Jørgensen

Jeg havde set Adam optræde før og valgte at booke ham til min onkels 50 års fødselsdag, hvor vi sendte lidt stikord til Adam om ham. Trylleriet var som altid helt i top og bugtaler maske showet var så sjovt og tog udgangspunkt i vores stikord

Bodil og Gert

Bugtaler masker og magisk underholdning til 50 års fødselsdag

Vi havde besøg af Adam med maske show til vores sølvbryllup og det var så morsomt og så godt for både vores gæster og os selv

Grete og Hans Andersen

Adam var ude til min polterabend og optræde med trylleri og så blev jeg ellers grillet med en maske på – tak for en magisk og meget morsom optræden!

Lars Andersen

Jeg optræder i hele landet til 50 års fødselsdage og mine shows vare fra 15-45 min og kan kombineres med andre ting jeg optræder med – så kig lidt rundt på min hjemmeside eller kontakt mig her under for info eller for, at booke mig til 50 års fødselsdag.

Vejledende priser for et show til 50 års fødselsdag er  fra 3000 kr- 4500 kr – afhængigt af varighed og hvor i landet det er

Kontakt her for en uforpligtigende forespørgsel

Adam svarer altid meget hurtigt på henvendelser

Mobil: 50 92 83 42

Mail: adam.aldridge.kontakt@gmail.com