UNDERHOLDNING TIL 60 ÅRS FØDSELSDAG

Skal i bruge sjov underholdning til den 60 års fødselsdag? så kan jeg tilbyde en kombi mellem stand up og situations komik udtrykt med bugtaler masker på gratulanter.

Jeg har mange års erfaring med at optræde som entertainer og bugtaler og kan tilpasse et show som vil give et ordentligt grin og tage udgangspunkt i fødselaren.

Bugtalermaske indslag til et sølvbryllup – skrevet udfra stikord om gratulanterne

22 års erfaring med masker og levende bugtaler dukker – sammen med syngende telegram ( har siden sanger til fest .dk)

Var og er den eneste herhjemme der laver masker, syngende telegram – og imitationer – jeg har heller ikke hørt om nogen der laver den kombi i udlandet –  så det er en helt unik oplevelse – og noget som jeres gæster aldrig før har set.

Og 20 års erfaring med bugtaler masker som en overraskende del af mine trylleshows – så mange års erfaring er jeres garanti for et godt show.

Ny kvinde maske

Mande maske

Adam er også Kim Larsen kopi sanger og dette ville kunne flettes ind i showet

Adam kan også imitere Elvis læs mere her

I kan også booke et magisk indslag inden maskerne gives på fødselaren og måske også konen eller kæresten. Trylleriet vil laves udfra stikord jeg modtage rom gratulanten og der vil være forudsigelser, tankelæsning og mere visuelle tricks.

Vi havde hyret Adam med mental magi og bugtaler maske på min mand bagefter, det var super super sjovt og de sidste 2 min fik jeg også en maske på – hold da op hvor vi grinte!

Eva Henriksen

Var meget spændt på at se det med de masker, men det var overraskende sjovt og imponerende. Både at Adam ikke bevægede sine læber! og det som Adam fik ud af vores stikord. Simpelthen så morsomt!

Lars Christensen

Bugtaler underholdning og magi til 60 års fødselsdag

Vi havde besøg af Adam med maske show til vores sølvbryllup og det var så morsomt og så godt for både vores gæster og os selv

Grete og Hans Andersen

Adam var ude til min polterabend og optræde med trylleri og så blev jeg ellers grillet med en maske på – tak for en magisk og meget morsom optræden!

Lars Andersen

Jeg tilbyder underholdning til 60 års fødselsdage i hele landet og mine shows vare fra 15 til 45 min og kan kombineres med bugtaleri, trylleri og komik.

Vejledende priser for et show til 60 års fødselsdag er  fra 3000 kr- 4500 kr – afhængigt af varighed og hvor i landet det er

Kontakt her for en uforpligtigende forespørgsel

Adam svarer altid meget hurtigt på henvendelser

Mobil: 50 92 83 42

Mail: adam.aldridge.kontakt@gmail.com