UNDERHOLDNING TIL FØDSELSDAG

Jeg tilbyder underholdning til  fødselsdag med 1 eller 2 bugtaler masker eller som psykologisk tryllekunstner eller begge dele

Bugtaler showet tager udgangspunkt i stikord om gratulanten og kan vare op til 20-25 min – ofte laver jeg 5-10 min blanding af komik og tankelæsning inden maskerne kommer på.

Bugtalermaske indslag til fødselsdag – skrevet udfra stikord om gratulanterne

22 års erfaring med masker og levende bugtaler dukker

 Det er en helt unik oplevelse – og noget som jeres gæster aldrig før har set.

Og 20 års erfaring med bugtaler masker som en overraskende del af mine trylleshows – så mange års erfaring er jeres garanti for et godt show.

Ny kvinde maske

Mande maske

Jeg tilbyder også underholdning til fødselsdag med magi hvor showet også vil have gratulanten i fokus og kan skrives udfra stikord som jeg modtager. Der er tankelæsning,psykologisk manipulation og mere visuelle manipulationer.

Det var simpelthen så god underholdning til min  fødselsdag , først 15 min mental magi som ingen havde forklaringer på og bagefter fik jeg en maske på til stor fornøjelse for alle.

Ib Jørgensen

Jeg havde set Adam optræde før og valgte at booke ham til min onkels fødselsdag, hvor vi sendte lidt stikord til Adam om ham. Trylleriet var som altid helt i top og bugtaler maske showet var så sjovt og tog udgangspunkt i vores stikord

Bodil og Gert

Bugtaler masker og trylleshows til fødselsdag

Vi har hyret Adam som close up tryllekunstner et par gange og vores diskoteks gæster er mildest talt MEGET IMPONERET!

Nunchi diskotek i Odense

Vi havde besøg af Adam med maske show til vores sølvbryllup og det var så morsomt og så godt for både vores gæster og os selv

Grete og Hans Andersen

Adam var ude til min polterabend og optræde med trylleri og så blev jeg ellers grillet med en maske på – tak for en magisk og meget morsom optræden!

Lars Andersen

Jeg tilbyder shows i hele landet til fødselsdage og mine forestillinger vare fra 15-45 min – så kontakt mig her under for mere info eller for, at booke mig til fødselsdag.

Vejledende priser for et show til fødselsdag er  fra 2500 kr- 4500 kr – afhængigt af varighed og hvor i landet det er

Kontakt her for en uforpligtigende forespørgsel

Adam svarer altid meget hurtigt på henvendelser

Mobil: 50 92 83 42

Mail: adam.aldridge.kontakt@gmail.com