MEGET MORSOM UNDERHOLDNING TIL SØLVBRYLLUP

Jeg tilbyder underholdning til sølvbryllup som vil overraske og give en oplevelse for livet.

Der er ikke mange herhjemme i Danmark der tilbyder bugtaler maske underholdning skrevet udfra stikord om gratulanter eller chefen. Jeres gæster har højst tænkeligt ikke set sådan noget før og grinet så meget.

Underholdning til sølvbryllup med bugtaler masker skrevet udfra stikord

22 års erfaring med masker og levende bugtaler dukker – sammen med syngende telegram ( har siden sanger til fest .dk)

Var og er den eneste herhjemme der laver masker, syngende telegram – og imitationer – jeg har heller ikke hørt om nogen der laver den kombi i udlandet –  så det er en helt unik oplevelse – og noget som jeres gæster aldrig før har set.

Og 20 års erfaring med bugtaler masker som en overraskende del af mine trylleshows – så mange års erfaring er jeres garanti for et godt show.

Ny kvinde maske

Mande maske

Jeg tilbyder også underholdning til sølvbryllup som magisk entertainer hvor gratulanter er i fokus og der laves tankelæsning og forudsigelser udfra de stikord jeg modtager om dem.

Jeg tilbyder også at varme op med magisk underholdnig og bagefter lave 15-20 min bugtaler maske underholdning. Det er en meget brugt kombi til sølv brylluppet.

Vi takker mange gange for både trylleshow og overraskelsen til sidst, hvor min mand og jeg fik masker på, det var meget morsomt for både gæster og os.

Grete og Jørgen Hansen

Vi takker for et meget fint indslag med bugtaler masker, det er nok det sjovest vi har oplevet.

Bodil og Gert

Bugtalermasker og magi til sølvbryllup

Vi havde besøg af Adam med maske show til vores sølvbryllup og det var så morsomt og så godt for både vores gæster og os selv

Grete og Hans Andersen

Jeg vil blot sige mange tak for sidst! Din optræden til mine forældres sølvbryllup, var en stor succes og et tilbagevendende samtaleemne både resten af aftenen og dagen derpå.

Theiss

Adam var ude til min polterabend og optræde med trylleri og så blev jeg ellers grillet med en maske på – tak for en magisk og meget morsom optræden!

Lars Andersen

Vejledende priser for et show til sølvbrylluppet er  fra 3000 kr- 4500 kr – afhængigt af varighed og hvor i landet det er

Kontakt her for en uforpligtigende forespørgsel

Adam svarer altid meget hurtigt på henvendelser

Mobil: 50 92 83 42

Mail: adam.aldridge.kontakt@gmail.com